Betting på gruppespillet i VM 2022

VM 2022 i Qatar vil ikke ha det norske landslaget til å spille. Norge har ikke kvalifisert seg til et VM siden 1998 i Frankrike da Norge rykket opp fra gruppen etter å ha vunnet mot Brasil. Vi håper at Norge lykkes med å gå til VM 2026, som avgjøres i USA, Mexico og Canada. Men selv om Norge ikke spiller i VM, avgjøres turneringen i Qatar 2022. Vi har utviklet de ulike gruppene i verdenscupen.

Gode odds på VM 2022 på disse Bookmakere

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Gruppe A: Qatar, Nederland, Senegal, Ecuador

Nederland er klare favoritter til å vinne gruppe A og forventes å vinne gruppen komfortabelt. Det er imidlertid mer usikkert hvilket lag som blir nummer to. Både Senegal og Ecuador kan gå videre, men det som er klart er at Qatar mest sannsynlig kommer sist i gruppen. Alt annet ville være veldig overraskende.

Gruppe B: England, USA, Iran, Wales / Skottland / Ukraina

England fikk som vanlig en drømmetrekning og nå gjenstår det å se om de holder til favoritten. England er en av favorittene til å vinne hele verdenscupturneringen og mye tyder på at de vil være seedere før sluttspillet når de skal kunne vinne gruppen. USA er nummer to ifølge oddsen og har produsert noen gode spillere. Iran ender sist mens det gjenstår å se hvilket lag som går videre med Wales, Skottland og Ukraina.

Gruppe C: Argentina, Mexico, Polen, Saudi-Arabia

Argentina vant Copa America sist og er favoritter til å vinne gruppe C også i følge oddsen på VM i 2022 i Qatar. Bak det skal Mexico og Polen gjøre opp om andreplassen. Mexico har ikke gått glipp av et sluttspill siden verdensmesterskapet i 1994, og de har et bedre lag enn Polen med unntak av Lewandowski. Saudi-Arabia ender sist.

betting på fotball vm gruppespill

Gruppe D: Frankrike, Danmark, Tunisia, De forente arabiske emirater-Australia/Peru

Frankrike er regjerende verdensmester og har et lag som kan vinne VM igjen med Mbappe, Pogba, Kante og Benzema. Men Danmark er ingen enkel motstander da Danmark nådde semifinalen i EM og er virkelig god. Tunisia og Peru, Australia eller De forente arabiske emirater vinner ikke.

Gruppe E: Spania, Tyskland, Japan, Costa Rica / New Zealand

Dette kan kalles den vanskeligste gruppen, i alle fall når det gjelder gruppeseier. Spania og Tyskland gjør opp om gruppeseieren og Japan får det tøft, men bør bli nummer tre. For Costa Rica eller New Zealand blir det interessant å se hvem som skal til VM. Men vinneren vil få det tøft og alt annet enn avansement fra Spania og Tyskland ville være en skikkelig overraskelse.

Gruppe F: Belgia, Kroatia, Marokko, Canada

Belgia tok bronse i VM 2018 og var god i EM 2020 også. Kroatia ble nummer to i VM i 2018 da de kom til finalen, men tapte mot Frankrike. Dette kan godt være siste sjanse for de Bruyne, Lukaku og de andre fra den gylne generasjonen til å spille en VM-finale. For Marokko og Kanda blir det vanskelig å komme videre selv om det er gode spillere i disse lagene også.

Gruppe G: Brasil, Sveits, Serbia, Kamerun

Brasil er favoritter til å vinne VM og har et lag som kan utfordre hele veien om gullet. Men det blir ingen enkel kamp mot Sveits, som har et godt lag og en solid organisasjon. Serbia klarte overraskende å komme seg til VM etter å ha vunnet sin kvalifiseringsgruppe og Kamerun har også et godt lag. Dette kan være VMs mest usikre gruppe.

Gruppe H: Portugal, Uruguay, Sør-Korea, Ghana

Portugal og Uruguay er de to nasjonene som gjør opp om gruppeseieren i den vanskeligste gruppen i dette VM. Sør-Korea fortsetter å kvalifisere seg til mesterskapet og Ghana har et virkelig godt lag som kan utfordre. Kan noen true Portugal eller Brasil?