Betting på håndball på bettingselskaper

Betting på håndball har blitt en populær aktivitet hos mange bettingselskaper. Dette raske og dynamiske spillet tilbyr en rekke spennende muligheter for spillere å satse på. Fra nasjonale ligaer til internasjonale turneringer gir håndballfans sjansen til å satse på sine favorittlag og spillere. Med forskjellige bettingalternativer som matchvinner, poengsum og individuelle spillerprestasjoner finnes det noe for enhver smak. Bettingselskaper tilbyr også live betting som lar spillere plassere veddemål i sanntid mens kampene pågår. Dette tilfører en ekstra spenningsfaktor til spillopplevelsen. Håndballbetting er ikke bare underholdende men også en måte for fans å engasjere seg dypere i spillet.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Markeder i håndball betting

Håndballbetting tilbyr en rekke spennende markeder for spillere. Disse markedene varierer i type og gir muligheter til å satse på ulike aspekter av spillet. Enten man er en erfaren bettor eller ny til spillet finnes det interessante alternativer for alle. Disse markedene gjør håndballbetting variert og underholdende og tiltrekker seg både nye og erfarne spillere.

Betting på håndball
 • Matchvinner: Det enkleste og mest populære markedet. Man satser på hvilket lag som vinner kampen.
 • Handicap Betting: Her justeres oddsen ved å gi et forsprang eller etterslep til et av lagene.
 • Totalt Antall Mål: Satser på om det totale antallet mål i en kamp vil være over eller under en bestemt grense.
 • Halvtid/Fulltid: Veddemål på hvilket lag som leder ved halvtid og hvilket lag som vinner til slutt.
 • Første Målscorer: En spennende satsning på hvilken spiller som scorer det første målet i kampen.
 • Live Betting: Gir mulighet til å satse på forskjellige aspekter av spillet mens det pågår.
 • Over/Under Spillerpoeng: Satser på om en bestemt spiller vil score over eller under et visst antall mål.
 • Nøyaktig Score: Veddemål på den eksakte sluttresultatet av en kamp.

De mest populære ligaer och turneringer

Håndballsporten er rik på spennende ligaer og turneringer på både klubb- og landslagsnivå. Disse konkurransene tilbyr toppnivå håndball og tiltrekker seg spillere og fans fra hele verden. Her er noen av de største:

 • Rema 1000-ligaen (Norge): Den øverste divisjonen i norsk håndball. Ligaen er kjent for å produsere toppspillere og ha en sterk konkurranse.
 • EHF Champions League: Europas fremste klubbkonkurranse. Samler de beste klubbene fra hele kontinentet i en prestisjetung turnering.
 • Bundesliga (Tyskland): Regnet som en av de sterkeste nasjonale ligaene i verden. Tysk håndball er kjent for sin høye kvalitet og intense kamper.
 • Liga ASOBAL (Spania): Spanias toppnivå liga. Kjent for sitt raske spill og teknisk dyktige spillere.
 • Ligue Nationale de Handball (Frankrike): En av Europas topp ligaer, hvor mange av verdens beste spillere konkurrerer.
 • Handball-Bundesliga Frauen (Tyskland): Den ledende ligaen for kvinnelig håndball i Tyskland, preget av høy kvalitet og konkurranse.
 • VM i håndball: Verdensmesterskapet samler de beste nasjonale lagene fra hele verden. Det er en av de mest prestisjefylte turneringene i håndball.
 • EM i håndball: Det europeiske mesterskapet i håndball er en annen stor turnering med intens konkurranse mellom europeiske land.
 • Olympiske leker: Håndball er en viktig del av de olympiske sommerlekene hvor lag fra hele verden konkurrerer om den ultimate æren.
 • Pan American Games: Den viktigste håndballturneringen i Amerika hvor land fra Nord-, Sentral- og Sør-Amerika konkurrerer.
 • Asian Handball Championship: Dette mesterskapet bringer sammen de beste lagene fra Asia for å konkurrere om tittelen som kontinentets beste.
 • Afrikamesterskapet i håndball: Afrikas topp turnering hvor de beste afrikanske lagene konkurrerer om mesterskapet.

Live betting og live stream på håndball

Live betting og live streaming har endret måten vi følger med på håndball. Mange norske spillbolag tilbyr nå live streaming av håndballkamper. Dette betyr at fans kan se kamper gratis direkte på spillplattformene. Med live streaming blir det enklere å følge med på spillet og ta informerte beslutninger under live betting.

Når det gjelder live betting gir det spillere sjansen til å satse mens kampen pågår. Dette tilfører en ekstra spenning da man kan reagere på hendelser i sanntid. Man kan satse på hvem som scorer neste mål, resultatet av kampen eller andre hendelser som skjer under spillet.

Kombinasjonen av live betting og streaming gir en komplett og engasjerende opplevelse. Fans kan følge med på sine favorittlag og spillere samtidig som de har muligheten til å satse basert på spillets gang. Dette gjør håndball enda mer spennende både som sport og bettingaktivitet.

Oppsummering

Betting på håndball tilbyr en rekke muligheter, fra nasjonale ligaer til internasjonale turneringer. Populære markeder inkluderer matchvinner, totalt antall mål og live betting. De største håndballturneringene, som Rema 1000-ligaen, EHF Champions League og verdensmesterskapet, tiltrekker seg spillere og fans verden over. Norske spillbolag tilbyr ofte live streaming av håndballkamper, noe som gjør det mulig for fans å se kampene gratis. Dette forbedrer opplevelsen av live betting der spillere kan satse i sanntid mens de følger med på kampene. Med live streaming og et bredt utvalg av bettingmuligheter, blir håndball en enda mer spennende sport for både tilskuere og bettors