Bitcoin – Bettingsider med crypto

Bitcoin har blitt et populært valg for norske gamblere på jakt etter nye, sikre og raske betalingsalternativer. Betting med kryptovaluta gir mange fordeler og mange nettsteder har begynt å tilby Bitcoin som en betalingsmetode. Med økende etterspørsel og aksept har Bitcoins vekst i spillindustrien vært bemerkelsesverdig.

De siste årene har betting med Bitcoin blitt mer utbredt i Norge. Spillere søker mer anonyme og sikre transaksjoner og dette er akkurat hva kryptovalutaer som Bitcoin kan tilby. På toppen av det er transaksjonstidene med Bitcoin mye raskere enn med tradisjonelle banktjenester.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
opptil 2.100 kr
3
100% opp till 2000 NOK
4
500% opp till 500 kr
5
1000 NOK
6
100% opptil 2000 NOK
7
5 x 20 EUR gratisspill
8
2000 NOK
9
100% opptil 5.000 kr
10
2000 NOK

En annen fordel er at spillerne kan nyte lavere avgifter ved bruk av Bitcoin for innskudd og uttak. Den økende populariteten av Bitcoin-betting skyldes også dets de-sentraliserte natur som gir spillere større kontroll over deres midler.

Kort sagt Bitcoin gir en pålitelig og effektiv metode for online spillere som ønsker å satse uten forsinkelser og med lavere kostnader. Derfor velger flere og flere norske bettingsider å inkludere Bitcoin som en betalingsmetode.

Bitcoin på norske Bettingsider

Bitcoin har gjort et markant inntog i den norske bettingverdenen. Dette skyldes ikke bare at kryptovalutaen tilbyr raske og sikre transaksjoner men også fordi den gir brukerne en høyere grad av anonymitet. Når du satser med Bitcoin trenger du ikke å gi bort sensitiv personlig informasjon som kredittkortnummer eller bankkontoopplysninger.

En av de mest attraktive fordelene ved å bruke Bitcoin på bettingsider er at transaksjonsavgiftene er betydelig lavere sammenlignet med tradisjonelle betalingsmetoder. Spillere kan derfor spare penger på innskudd og uttak. I tillegg siden Bitcoin-transaksjoner ikke er knyttet til en sentral bank er det ingen gebyrer for valutaomregning noe som gjør det til et attraktivt alternativ for internasjonale spillere.

Mange norske bettingsider tilbyr nå spesielle bonuser for spillere som velger å betale med Bitcoin. Dette kan inkludere økte innskuddsbonuser eller gratisspill. Det er også en voksende trend å tilby eksklusive spill eller turneringer for spillere som bruker Bitcoin som betalingsmetode.

Å satse med Bitcoin gir også en økt fleksibilitet i forhold til innskudds- og uttaksgrenser. Ofte vil bettingsider som aksepterer Bitcoin tillate høyere innskudd og uttak sammenlignet med tradisjonelle betalingsmetoder. Dette kan være spesielt fordelaktig for storspillere.

Samlet sett er det tydelig at Bitcoin har mange fordeler for de som ønsker å satse på nettet spesielt for norske spillere som verdsetter anonymitet lave transaksjonskostnader og økt fleksibilitet.

Slik setter du inn med Bitcoin

Å sette inn penger på en bettingside med Bitcoin er en rask og enkel prosess. Følg disse trinnene for en smidig opplevelse:

 • 1. Velg en bettingside som aksepterer Bitcoin: Start med å velge en bettingside som støtter innskudd med Bitcoin. Sjekk nettsidens betalingsalternativer for å bekrefte dette.
 • 2. Opprett en konto: Registrer deg på bettingsiden ved å oppgi nødvendig informasjon og velg Bitcoin som din foretrukne betalingsmetode.
 • 3. Gå til innskuddssiden: Logg inn på kontoen din og naviger til innskuddssiden. Velg Bitcoin som betalingsmetode.
 • 4. Angi innskuddsbeløp: Bestem hvor mye du vil sette inn og skriv inn beløpet i det tilsvarende feltet.
 • 5. Følg instruksjonene: Følg instruksjonene som vises på skjermen. Du blir ofte bedt om å sende Bitcoin til en spesifikk adresse.
 • 6. Bekreft transaksjonen: Send Bitcoin fra din lommebok til adressen som bettingsiden gir deg. Bekreft transaksjonen i lommeboken din.
 • 7. Vent på bekreftelse: Innen kort tid bør innskuddet ditt bli bekreftet og du kan begynne å satse på din favorittsport.

Vær oppmerksom på at transaksjonsavgifter og behandlingstider kan variere avhengig av bettingsiden og din lommebok.

Slik tar du ut gevinstene dine med Bitcoin

Å ta ut gevinster med Bitcoin fra en bettingside er like enkelt som å sette inn penger. Her er en enkel guide:

 • 1. Gå til uttakssiden: Logg inn på bettingsiden din og naviger til uttakssiden.
 • 2. Velg Bitcoin som uttaksmetode: Velg Bitcoin som din foretrukne uttaksmetode fra listen over tilgjengelige alternativer.
 • 3. Angi uttaksbeløp: Bestem hvor mye du vil ta ut og skriv inn beløpet i det tilsvarende feltet.
 • 4. Oppgi Bitcoin-adressen din: Du blir bedt om å oppgi Bitcoin-adressen hvor du ønsker å motta utbetalingen. Dette er adressen til din digitale lommebok.
 • 5. Bekreft uttaket: Følg instruksjonene på skjermen og bekreft uttaket.
 • 6. Vent på bekreftelse: Innen kort tid bør uttaket ditt bli behandlet og Bitcoin vil bli sendt til din lommebok.

Husk at transaksjonsavgifter og behandlingstider kan variere avhengig av bettingsiden og din lommebok. Vær også oppmerksom på eventuelle uttaksgrenser som kan gjelde på bettingsiden du bruker.

Oppsummering

Bitcoin har raskt blitt et populært valg blant norske bettingsider. Kryptovalutaen gir mange fordeler inkludert raskere transaksjoner høyere grad av anonymitet og lavere transaksjonskostnader. Siden Bitcoin ikke er bundet til en sentral bank er det ingen gebyrer for valutaomregning noe som gjør det attraktivt for internasjonale spillere. Bettingsider som aksepterer Bitcoin tilbyr ofte spesielle bonuser og insentiver samt økt fleksibilitet i forhold til innskudds- og uttaksgrenser. Å sette inn penger med Bitcoin eller ta ut gevinster med Bitcoin på bettingsider er en enkel prosess og gir spillerne flere fordeler. Med sin stadige vekst i popularitet og aksept er det tydelig at Bitcoin og andre kryptovalutaer vil fortsette å være et foretrukket valg for online spillere i Norge.