Prøv lykken med et gratisspill

Er det noe de som spiller på sport setter pris på, så er det gode tilbud. Det kan være et risikofritt spill, en bonus av et eller annet slag eller et gratisspill. Spesielt det siste blir bare mer og mer populært hos spillerne og samtidig et hyppig brukt virkemiddel hos bettingselskapene.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Få et gratisspill ved flere anledninger

Et gratisspill er enkelt og greit et spill på sport som man får gratis. Det er mange måter å få et gratisspill på. Det gis til både nye og etablerte spillere. Første gangen man registrerer seg hos et bettingselskap får man som oftest tilbud om en belønning. Dette kan være i form av ett til to gratisspill til en verdi på 50 til 100 kroner hver. Enten ved en fullverdig registrering eller når man setter inn penger for første gang.
Eller man kan få det som et personlig tilbud fra bookmakeren om man har vært litt rolig på bettingfronten i det siste. Da er det rett og slett et virkemiddel for å få reaktivert spilleren igjen. Gratisspill kan også deles ut i forbindelse med generelle kampanjer, enten som en av mange premier eller som belønning for at man spiller på et konkret idrettsevenement, som t.ex fotball VM. Uansett hvordan man får tilbud om gratisspill så er det bare å takke og bukke siden det gir ekstra vinnermuligheter på sportspill.

Prøv lykken med et gratisspill

Økt vinnersjanse uansett omsetningskrav og andre betingelser

Som oftest kommer gratisspill med betingelser som spill til minsteodds og et minimum antall ganger det skal spilles for verdien av spillet. Likevel er det ikke alltid at det stilles betingelser og da er faktisk gratisspillet helt gratis. Har man da fått et gratisspill til 50 kroner ved registrering kan man helt uten personlig risiko test ut sportsbetting på bookmakerens regning, og det man vinner beholder man uansett. Andre ganger stilles det krav til omsetning, eller i alle fall spill til minimumsodds. Er omsetningskravet på 1 gang til minsteodds på 1,50 betyr det kort og greit at man må prøve lykken en gang til denne oddsen. Da er sjansen stor for at man beholder det man vinner. Er for eksempel omsetningskravet på 4 ganger til minsteodds på1,50 er sjansen større for at deler av eller hele gevinsten vunnet med gratisspillet blir borte, men det er også en god sjanse for at man beholder den. Derfor skal man uansett takke ja til gratisspill siden det gir flere vinnermuligheter og dermed sjanser til å sitte igjen med gevinster.