Asian Handicap – odds med handicap

Av alle spillformene er det ikke mange som har blitt like populære som asiatisk handicap på så kort tid. Derfor har betting med asiatisk handicap blitt noe av hverdagsmat for norske spillere. I dag er det asiatiske handicap i nesten alle kamper som er tilgjengelige hos et bettingselskap. Konseptet er ekstremt bra og brukes hovedsakelig i fotball. Med Asian Handicap er det bare to resultater i stedet for tre. Dette er fordi uavgjort ikke er tilgjengelig.

Det er hovedsakelig profesjonelle spillere som bruker asiatisk handicap. Årsaken er at det vil være mulig å satse litt høyere fordi det samtidig er lettere å finne odds som verken er for høye eller for lave. Med Asian Handicap får du muligheten til å få innsatsen din selv om du ikke får innsatsen. Dette er det som gjør Asian Handicap unikt fordi verken 3-veis handicap eller europeisk handicap gjør dette mulig.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Slik fungerer Asian Handicap

Alle som aldri har brukt Asian Handicap før, kan definitivt finne det litt komplisert. Men når du først har forstått konseptet, forstår du hvor bra det er. Vi anbefaler alltid at du lærer systemet for å få mer ut av spillene dine. Asiatene kan dette med betting og Asian Handicap kommer selvfølgelig fra Asia.

Asian Handicap er forskjellig ved at du kan få innsatsen tilbake, som ikke er tilgjengelig med andre handicap. Et eksempel er at i et europeisk handicap kan du for eksempel spille -1,5 på et av lagene. Da vil spillet ditt gå inn hvis laget vinner med to mål eller mer. Men med asiatisk handicap kan du spille -1 eller -2. Hvis det skulle være jevnt, får du derfor innsatsen tilbake.

Vi sier at du spiller at Molde vinner over Haugesund med handicap -2. Hvis Molde nå vinner 2-0, vil du få pengene tilbake. Hvis Molde vinner 3-0, er spillet ditt en suksess. Men hvis du for eksempel skulle spille europeisk handicap og du satset -2,5, mister du innsatsen. Derfor, i dette eksemplet, kan du tørre å gjøre en litt større innsats på -2 i stedet for -2,5.

Det er mange fordeler med asiatisk handicap

Alle som spiller med Asian Handicap har mange fordeler. Fremfor alt vil det være en mye større fordel med bookmaker-marginen fordi du kan få både full- og halvinnsatsen tilbake. Dette er kanskje den viktigste grunnen til at profesjonelle spillere elsker asiatisk handicap. De tør å investere litt mer når det er en sjanse til å få innsatsen tilbake hvis de delvis svikter.

Asian Handicap er ofte bra å bruke når det er en veldig klar favoritt i kampen. Oddsen er vanligvis veldig lav på favoritten, men ved å spille asiatisk handicap kan du øke oddsen ganske mye.

Imidlertid er det også ulemper med Asian Handicap. For eksempel er det ikke det samme spekteret av odds og markeder som i andre idretter. Det er mest i fotball at det er tilgjengelig, men det er ikke mulig å sammenligne tilbudet. I tillegg vil det være vanskeligere å finne odds som bettingselskapene har fullstendig feilbedømt. Hvorfor kan man da undre seg? Oddsen endres og justeres basert på hvordan markedet spiller på asiatisk handicap i stedet for hva oddsselskapet selv tror vil skjer.

Er det mulig å bruke en bonus på asiatisk handicap?

Hvis du mottar en oddsbonus som en innskuddsbonus, kan du bruke den til akkurat det du vil ha. Så lenge du oppfyller minimumskravet til odds, vil innsatsen din telle mot omsetningskravene, selv om du bruker den på asiatisk handicap. Derfor kan du motta en bonus på odds og bruke til å satse med asiatisk handicap hvis du ønsker det.