Betalingsmetoder hos norske bettingsider

Norske spillere som spiller hos bookmakere må ha kontroll over hvilken betalingsmetode som brukes. På forhånd virker det kanskje ikke så viktig å velge en bestemt betalingstjeneste. Men med tanke på at du må bruke samme betalingsmetode for både innskudd og uttak, er det viktig å velge riktig. I tillegg har ikke norske aktører de samme mulighetene som andre aktører når det gjelder betalingsmåter, da norske myndigheter har blokkert mange betalingstjenester som ikke er tilgjengelige. Derfor er det viktig å velge riktig alternativ i bettingen din.

Oddssider med raske uttak

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Betting med kryptovalutaer er et godt alternativ

Gitt at den norske regjeringen fortsetter å blande seg inn og blokkere betalingsmåter, er kryptovalutaer et godt alternativ. Da kan du være betydelig mer anonym og dermed også unngå innblanding fra staten fordi kryptovalutaer er trygge og anonyme. I tillegg gir det svært raske og sikre transaksjoner for både innskudd og uttak, noe som også er en fordel for deg som spiller.

Det er hovedsakelig bettingsider med lisens fra Curacao som bruker kryptovalutaer for innskudd og uttak. Bitcoin er klart det mest populære alternativet, men det finnes også andre alternativer. I tillegg til å tilby raske transaksjoner med kryptovaluta, gjør Blockchain-teknologien også både innskudd og uttak ekstremt sikre. Når det kommer til kryptovalutaer er det ofte en haug med forskjellige alternativer. Disse er de vanligste hos norske bettingsider.

  • Bitcoin
  • Bitcoin kontanter
  • Litecoin
  • Ethereum
  • Ripple
  • USDT
  • Dogecoin
  • Tether
Betalingsmetoder hos norske bettingsider

E-lommebøker fungerer problemfritt

Noe som er veldig populært akkurat nå hos bettingselskaper er e-lommebøker. Dette er ikke så rart fordi du slipper involvering av banken og samtidig er det mulig å motta gevinstene dine raskt når du bruker elektroniske lommebøker. Tidligere var Skrill og Neteller to svært populære alternativer og de eies av Paysafe Group, som også står bak Paysafecard. Men siden en tid tilbake har de trukket seg ut av det norske markedet.

Heldigvis er det flere andre alternativer å oppdage. Du kan blant annet bruke MuchBetter, som er en populær e-lommebok. Det er også mulighet for at du kan bruke ecoPayz, som er et vanlig alternativ blant norske spillere. Revolut er ellers et veldig godt alternativ som mange bruker. Da vil du få smidige transaksjoner og fremfor alt fortjenesten raskt.

Det skal også sies at når du bruker e-lommeboken ved innskudd, vil du vanligvis ikke kunne motta en velkomstbonus. Bettingselskapene begrenser hvilke betalingstjenester som kan brukes for å motta en oddsbonus.

Betalingskort på bettingsider

Bettingsider aksepterer også vanligvis bankkort som VISA og Mastercard. Det fungerer i utgangspunktet identisk med å gjøre et kjøp i en butikk. Men med norske bettingsider vil det være slik at innskudd og uttak går gjennom tredjeparter. Norske banker har forbud mot å akseptere innkommende transaksjoner fra spillselskaper i utlandet. Dette gjelder imidlertid ikke betalingsleverandører.

Debetkort er et trygt alternativ for både innskudd og uttak når du spiller. Da må du bruke et personlig kort. Det er nemlig ikke mulig å bruke andres kort til innskudd og uttak.

Samme metode for innskudd og uttak

En regel som finnes hos alle verdens spillselskaper er at samme betalingstjeneste skal brukes ved innskudd og uttak. Dermed kan du ikke gjøre et innskudd med en e-lommebok og deretter ta ut gevinsten til betalingskortet ditt eller gjennom en kryptovaluta. Grunnen til at det kreves to ulike betalingstjenester er for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Derfor er det viktig at du gjør et innskudd med betalingstjenesten som du også ønsker å ta ut eventuelle gevinster til. Imidlertid er ikke alle betalingstjenester tilgjengelig for både innskudd og uttak, og det finnes unntak. Men er du usikker på hvilke betalingstjenester du kan bruke når du setter inn penger og tar ut gevinster, er det bare å kontakte kundeservice umiddelbart.

Oppsummering av betalingsmåter på bettingsider

Det er ikke alltid lett å velge betalingstjeneste for innskudd og uttak. Spesielt når det flere ganger ikke er mulig for norske spillere å bruke alternativene som står oppført på bettingsiden. Men heldigvis fortsetter spillselskapene å være innovative når det kommer til betalingsløsninger for norske spillere. De er klar over problemene den norske stat kommer med når de blokkerer ulike alternativer.

Ønsker du å spille med en norsk bettingside som har lisens i utlandet, vil du alltid ha muligheten til å gjøre dette og kan finne en betalingstjeneste som fungerer for deg. Velg det alternativet du synes er best. Ønsker du å unngå innblanding fra myndigheter anbefaler vi hovedsakelig kryptovalutaer. Men det finnes også andre alternativer som du kan bruke i forbindelse med innskudd og uttak. Finn din favoritt blant de ulike alternativene for betalingsløsninger.