Betting på tennis – Odds på racketsport

En av verdens største idretter er tennis. Derfor er forholdene også veldig gode for betting på tennis. Hos norske bettingselskaper er det ekstraordinære muligheter på tennis odds. Du kan for eksempel spille på tennis før en Grand Slam-turnering, men også ta del i live betting og live stream. Få sporter er så optimalisert for odds som tennis fordi det alltid er en vinner når kampen er ferdig.

Gode odds på tennis på disse Bookmakere

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Vanlige markeder innen tennis betting

Det er virkelig spennende muligheter når det kommer til tennis odds. Ofte kan det være noen hundre markeder å satse på i tennis. Dette betyr at du kan plassere odds på matchvinnere som er det vanligste markedet. Men det er mange flere odds å oppdage.

Resultatene er et slikt marked akkurat som antall sett eller games i et sett. Hvis det er en overlegen spiller, kan betting med handicap være bra fordi det kan øke oddsen på en klar favoritt. Jo større kamp, ​​jo flere markeder er også vanligvis tilgjengelige.

betting på tennis

Live betting og live stream

En kamp i tennis kan vare noen timer og derfor egner sporten seg også godt for live odds. Fremfor alt for de som synes det er spennende med høyt tempo og stadig skiftende odds. Tennis er i stor grad en psykologisk sport og en spiller som har en klar ledelse kan kollapse fullstendig av små grunner.

Det beste med tennis er at bettingselskapene har rettigheter til alle de største turneringene. Du kan se French Open, Wimbledon, ATP Tour og stort sett alle tenniskamper gratis hos norske bookmakere. Hvis du har penger på spillekontoen din eller har plassert et veddemål i løpet av en 24-timers periode, kan du også ta del i livestreamen gratis.

4 Grand Slam-turneringer i tennis

Hvert år arrangeres det 4 Grand Slam-turneringer. Dette er det beste en tennisspiller kan vinne. Rafael Nadal er spilleren som har vunnet flest Grand Slam-arrangementer etterfulgt av Djokovic og Federer.

Grand Slam-året begynner i Melbourne, Australia i januar og februar. Så venter French Open i Paris i slutten av mai til midten av juni. Wimbledon i London er neste Grand Slam som også er den eldste av de fire turneringene. Wimbledon arrangeres i juli måned. I slutten av august starter US Open i Flushing Meadows i New York. Det varer vanligvis til midten av september.

Det er Grand Slam som er det viktigste for spillerne. Dette gjenspeiles også av interessen så vel som hos bookmakere. Det er ingen turneringer i tennis, med unntak av OL hvert fjerde år, som har samme interesse som Grand Slam-turneringene. I Norge følger millioner Caspar Ruud når han spiller Grand Slam-turneringer.

Caspar Ruud har vakt interesse for Norge

I Norge har det alltid vært en viss interesse for tennis. Men det er Caspar Ruud som har gjort at interessen nå er rekordhøy. Caspar Ruud er født i 1998 og er rangert som en av verdens absolutt beste tennisspillere. Til tross for sin unge alder har han kommet til finalen i Grand Slam og det som er spesielt er at han har mange år igjen i toppen.

Caspar Ruud er sønn av Christian Ruud som også var profesjonell spiller. Sammen med Joachim Bjerke er Christian også Caspars trener. Caspar Ruud ble den første nordmannen til å vinne en ATP-tittel og nå en Grand Slam-finale. Nå gjenstår det å se om han kan ta gull i Grand Slam snart. Men med tanke på hvor langt han har kommet, er det nok bare et spørsmål om tid.

Bruk en oddsbonus på tennis betting

Du kan motta en oddsbonus og dermed få mer ut av odds på tennis. Flere bettingselskaper tilbyr i dag et bonustilbud til nye kunder. Det kan være at du får en innskuddsbonus hvor ditt første innskudd matches opp til 1000 kroner. Norske bookmakere har virkelig gode tilbud og lar deg bruke bonusen din på hvilken som helst sport du måtte ønske. Dermed kan du bruke den på tennis.

Er det en stor kamp med Caspar Ruud eller en finale i en Grand Slam-turnering eller OL, kan det også være risikofrie spill, boostede odds og andre tilbud på spesifikke kamper og turneringer. Derfor er det greit å registrere seg via e-post og SMS slik at du mottar alle tilbud til enhetene dine.

Oppsummering av tennis odds

Det er mye å oppdage innen norsk betting. Tennis er virkelig god med tanke på muligheter for odds og betting. Dette er noe du helt sikkert vil legge merke til når du besøker en bookmaker. Det er alltid gode odds tilgjengelig på de ulike kampene.

Oppdag outrights, pre match odds og livebetting, tre kategorier som alle er populære innen tennis betting. Følg de største kampene gratis gjennom livestream hos bettingselskapene og spar penger ved å slippe å registrere deg for dyre tjenester. Tennisens verden er fantastisk.