Betting på Premier League

Ingen ligaer er mer populære i Norge enn tilfellet er med Premier League. Når du satser på Premier League vil du få en virkelig god spillopplevelse med gode odds å ta del i. Interessen for britisk fotball går mange år tilbake og nordmenn har kunnet tippe på Premier League i generasjoner. De aller fleste nordmenn har Manchester United som favorittlag fordi Ole Gunnar Solskjær vant seks ligatitler med klubben, men også lenge var trener for laget.

Bettingselskap med gode odds på Premier League

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Betting bonus på Premier League

Hos norske bettingselskaper er det mange oddsbonuser å motta. Dette er noe vi virkelig kan anbefale da det gir deg en god start når du begynner å tippe. Det er for eksempel en oddsbonus hvor du får matchet ditt første innskudd. Men i Premier League finner du også flere andre bonuser som du kan motta hvis du føler for det. Uansett hva, vil du alltid ha en virkelig flott spillopplevelse når du mottar en bonus. Reload-bonuser, cashback og andre bonuser er tilgjengelige. Er det en stor kamp kan du også benytte deg av økte odds, noe som kan være spennende.

Nordmenn i Premier League

Gjennom årene har det vært massevis av nordmenn som har spilt i Premier League. Vi finner Ståle Solbakken i Wimbledon i sesongen 1997/9 og selvfølgelig Ole Gunnar Solskjær som vant seks ligatitler mellom 1996 – 2007. Dette er de fleste titlene som noen spiller har vunnet utenfor de britiske øyer. I dag er det sju aktive spillere i Premier League fra Norge.

betting på Premier League

Kristoffer Ajer har tilhørt Brentford siden 2021 mens Mohamed Elyounoussi spiller i Southampton. Leo Hjelde kjemper i Leeds, noe som også gjelder Kristoffer Klaesson. En som har scoret mange mål i Premier League er også Joshua King som spiller i Watford nå for tiden, men som også spilte i AFC Bournemouth og Everton. Mathias Normann finner vi også i Norwich. Den største stjernen er imidlertid uten tvil Martin Ødegaard som spiller for Arsenal etter å ha reist dit fra Real Madrid i 2020.

Mange alternativer innen odds på Premier League

Du som vil oppdage betting på Premier League har alltid mange ulike alternativer. Du kan plassere såkalte outrights i Premier League. Da spiller du på langsiktige vinnerodds, som kan være hvilket lag som vinner seriemesterskapet eller hvilken spiller som blir toppscorer. Det er mange andre markeder også innen betting på Premier League. Hvilket lag blir best i London og hvilke fire som blir blant topp 4 og får spille i Champions League.

Live betting på Premier League er også et alternativ. Da spiller du live på pågående kamper og får enda mer ut av bettingen din. Du vil få mer action når oddsen stadig endrer seg. I tillegg er det flere unike markeder som ikke er tilgjengelige før kampen starter. Du kan selvfølgelig også tippe før kampstart akkurat som vanlig og spille matchvinnere, resultater og mange andre markeder.

Premier League ble dannet i 1992

Premier League ble dannet i 1992 da toppklubbene i England brøt ut av det engelske ligasystemet for å lage sin egen liga. Det er ingen annen liga i verden som har et større TV-publikum og Premier League er også rangert som verdens beste liga ifølge UEFA. Syv klubber har vunnet Premier League-tittelen. Disse er Blackburn Rovers, Arsenal, Manchester United, Leicester City, Liverpool, Manchester City og Chelsea.

Manchester United er klubben som har vunnet ligaen flest ganger. De har 20 ligatitler og har vunnet Premier League 13 ganger på samme tid. Men siden Sir Alex Ferguson sluttet i 2013, har det ikke blitt noen ligatittel. I stedet er det Manchester City, Chelsea og Liverpool som har vunnet flest titler de siste årene.