Champions League er i gang igjen!

Nå kan bare høststormene komme! Champions League er klar for en ny sesong. Endelig! Etter en lang sommer er det deilig å kunne se de store lagene atter en gang måle krefter på verdens største arena for klubblag. For å gjøre fotballkveldene enda mer spennende er det ekstra gøy å sette penger på kampene. Det er en jungel av spillsider der ute, men ikke alle er like interessante når du skal følge med på tirsdag- og onsdagskveldene frem mot finalen i Madrid 1. juni neste år. Men så klart finnes det også flere dugelige nettsider hvor du kan finne tips og gode odds til bettingen din. Pass likevel på, for det er flere ting som er viktig for spillopplevelsen.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Livescore

De beste nettsidene som driver seriøs betting følger selvfølgelig kampene, og du får god oppdatering live gjennom liveodds hver kamp. Det gjelder ikke bare målene, men også alle andre hendelser i løpet av kampen. Blir en spiller byttet ut? Får han gult kort? Direkte rødt? Hvem har scoret, og hvem hadde assisten til målet? For å finne den live-siden som er best, er det lurt å følge flere for å finne ut hvilken som er best. Du ønsker nemlig å følge den siden som har den raskeste og mest pålitelige oppdateringen, i tillegg til at den tilbyr de beste oddsene på kampene.

I tillegg er det viktig at du enkelt finner frem til all statistikk du trenger for å ta gode valg når det kommer til din betting. Det beste vil være å slippe å gå til et utall andre sider, for å finne ut hvilke lag som har den beste statistikken.

Kan Real Madrid vinne Champions League også sesongen 2018/19?

Champions League 2018/19 er den 64. utgaven av turneringen, og den 27. sesongen siden den endret navn fra Serievinnercupen i 1992. I år, som de to foregående årene, er Real Madrid laget som skal forsvare den gjeve tittelen. Mesterne fra den spanske hovedstaden har vunnet trofèet 4 ganger de siste fem årene, og er også laget som har desidert flest titler med 13 turneringsseire. Nærmest etter Real Madrid kommer AC Milan, som har hevet trofèet 7 ganger. Det skjedde sist i sesongen 2006/07. Selv om de regjerende mestrene har imponert stort i Europa de siste årene, er det langt i fra sikkert at suksessen fortsetter. De har mistet storscoreren og rekordmannen sin, Christiano Ronaldo, til det italienske storlaget Juventus. Med sine 120 mål på 154 kamper i Champions League, og totalt 450 mål for Los Blancos blir det spennende å se hvordan resten av laget reagerer på å ha mistet sin superstjerne.

Let the games begin!