Oddsbonus – Motta en odds bonus

For å maksimere din opplevelse med et bettingselskap, er det en veldig god idé å motta en oddsbonus. Da vil du motta et tilbud tildelt som takk for at du registrerte deg på et oddsside. Hos norske bookmakere er det mange tilbud å motta, og de varierer litt avhengig av hvilket bettingselskap som leverer tilbudet.

Ved å motta en oddsbonus får du mer penger å spille for og reduserer dermed risikoen. I stedet er det bookmakeren som er ansvarlig for en del av regningen, og dette har blitt en av hovedårsakene til at nesten alle som registrerer seg på et nytt spillside også velger å motta et bonustilbud.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Innskuddsbonus er den vanligste

Av alle tilgjengelige bonuser er innskuddsbonusen den vanligste for spill og odds. Dette betyr at spillselskapet matcher ditt første innskudd med en viss prosentandel. For eksempel kan du få en 100% innskuddsbonus opp til 1000 kroner. Et innskudd på 1000 kroner i dette eksemplet gir deg 2000 kroner å spille for. Det betyr at du får dobbelt så mye å spille for.

Når du mottar en innskuddsbonus, er det to ting du må huske på. Den første handler om omsetningskravene, noe som betyr at du må satse bonusen et visst antall ganger. Fordelen med en oddsbonus er at kravene er ganske lave sammenlignet med for eksempel en casinobonus. I tillegg til omsetningskrav er det også viktig å holde rede på minimum odds. Dette er oddsen som bet slippen din minst må nå for at spillet skal telles med i omsetningskravene.

En Reload Bonus er en tilbakevendende kampanje

Det er ikke bare som en ny kunde at du kan motta en innskuddsbonus. Flere og flere bettingselskaper har også valgt å innføre reload bonuser. Så fortsetter du å få en innskuddsbonus, men på dine fremtidige innskudd i stedet. Noen er så sjenerøse at de gir en bonus på hvert fremtidig innskudd, men så er det også omsetningskrav og minimum odds som må oppfylles på tilbudet.

Samtidig er en reload bonus et av de mest tiltalende tilbudene for spillere, ettersom du kan få det flere ganger. Noen bookmakere har en reload bonus i måneden, mens andre i stedet velger å gi en bonus på hvert innskudd du gjør. Men sjekk alltid reglene og vilkårene for å ha full kontroll over hva som gjelder tilbudet ditt.

Boostede odds har blitt populære i Norge

Med boostede odds hever bettingselskapet et odds til et nivå som ikke viser hvor troverdig det er at spillet faktisk skal gå inn. Dette gjøres ofte i forbindelse med de største kampene der bookmakare øker oddsen på alle utfall. Men det er også scenarier der du kan motta boostede odds på en favoritt i en kamp.

For eksempel kan det være Rosenborg som møter Haugesund hjemme. Oddsen før kampstart taler for en enkel seier for Rosenborg, men oddssiden velger å heve oddsen på Rosenborg fra for eksempel 1,20 til 5,00 ganger pengene. Dette betyr at spillverdien blir betydelig bedre fordi du får større gevinst. Men samtidig har bookmakere vanligvis en begrensning på et maksimumsinnsats, og dermed kan du ikke satse så mye du vil på et boostet odds.

Andre bonuser er også tilgjengelige

I tillegg til de nevnte oddsbonusene er det mulig å motta andre bonuser også. For eksempel er det risikofrie spill og free bets. Med risikofrie spill satser du og får pengene tilbake hvis du ikke vinner. Men hvis du i stedet velger free bet, får du et gratis spill fra bettingselskapet i stedet og får utbetalt gevinsten hvis spillet ditt går inn.