Betting på Bundesliga – odds på tysk fotball

Tysk fotball har en av de kuleste tribunekulturene og inneholder massevis av muligheter for de som elsker betting. Etter Premier League, La Liga og Serie A er Bundesliga den høyest rangerte ligaen med Bayern München som det mest suksessrike laget i Bundesligahistorien. Bundesligaen har utmerkede betting muligheter. Du har mye å dra nytte av når du spiller på Bundesliga og vi anbefaler at du spiller med et norsk bettingselskap i dag for å få mest mulig ut av tippingen i Bundesliga.

Gode odds på Bundesliga på disse Bookmakere

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

En oddsbonus på Bundesliga er en god start

Hvis du ønsker å få mer penger å spille for i bettingen din på Bundesliga, er de definitivt verdt å motta en oddsbonus. Norske spillselskaper tilbyr massevis av ulike bonuser som du kan motta. Som ny kunde kan du for eksempel motta en velkomstbonus i form av en innskuddsbonus. Doble ditt første innskudd og få en god start når du begynner å tippe på Bundesliga.

Hvis du er medlem av et bettingselskap, er det mange gjentakende bonuser du kan bruke i tysk fotball. Du kan for eksempel få boostede odds når Bayern München og Borussia Dortmund møtes. Noen bookmakere tilbyr risikofrie spill når det er et derby. Det er imidlertid mange bonuser du kan dra nytte av hvis du ønsker en virkelig spesiell opplevelse.

Bundesligaen har eksistert siden 1963

At Tyskland er en stolt fotballnasjon er ikke noe nytt. Gjennom årene har det tyske landslaget skilt seg ut. Men det var først i 1963 at en nasjonal serie dukket opp i det som da var Vest-Tyskland. I dag er det 18 lag som spiller i Bundesliga. Det betyr at det er 34 kamper per lag og sesong når alle lag møter hverandre hjemme og borte. De to lagene som kommer sist på tabellen går ned til Zweite Bundesliga. Mens laget som kommer tredje sist møter tredje i Zweite Bundesliga i Play Off.

FC Köln var laget som vant den første tittelen i Bundesliga. Etter den første sesongen begynte Bayern München sin storhetstid. De har vunnet mer enn halvparten av alle sesongene i Bundesliga med sine 30 mesterskap. I tillegg har de endt på plass nummer 2 ved 10 anledninger. Siden de også vinner serien 2021/22, vil de ha ti strake mesterskapsgull.

I tillegg til Bayern München er det ytterligere 12 lag som har vunnet Bundesligaen. Borussia Mönchengladbach og Borussia Dortmund har fem titler hver. I tillegg har Werder Bremen fire ligamesterskap mens Stuffgart og Hamburger SV har tre ligamesterskap hver.

Betting på Bundesligaen

Mange odds på Bundesliga

Allerede før sesongen starter er det odds på lange vinnerspill, såkalte outrights. Du kan tippe på hvilket lag som blir ligamestere i Bundesliga eller som blir topp 4 og får spille i Champions League. Du kan også spille på hvilke to lag som rykker ned til Zweite Bundesliga. Har du en spiller du tror kan score mange mål, kan du også tippe på hvem som blir toppscorer i Bundesliga. Noen managere vil også få sparken i løpet av sesongen og du kan satse på den treneren du tror får sparken først.

Det motsatte av lange spill er livebetting. Da spiller du i stedet på en kamp som spilles akkurat nå. Hver kamp i Bundesliga kan du finne liveodds på. Det vil være en stor spenning for de som tipper live fordi markedene som blir gitt er unike. I tillegg er det norske bookmakere som tilbyr livestream av norsk fotball, noe som gjør at du kan se fotball i absolutt verdensklasse. Du kan streame kampene fra datamaskinen eller smarttelefonen.

Ønsker du å spille normalt før kampen, finnes det også alternativer. Hver kamp har vanligvis mange hundre markeder, noe som gjør at du har gode alternativer. Oppdag alle mulighetene innen odds i Bundesliga.