Norsk betting – beste odds hos bookmakere i Norge

I Norge fortsetter interessen for betting og odds å øke og spillselskapene vokser. Ettersom det er monopol i Norge, vil alle som spiller for et bettingselskap som ikke er Norsk Tipping spille med bookmakere med lisens i utlandet. Men det finnes norske spillselskaper med lisens på Malta og Curacao som du kan spille med. Her kan du få bonuser, finne høyere odds og få en mer komplett spillopplevelse.

Bettingselskapene som har norsk tipping er tilpasset norske spillere. Det betyr at du kan betale i norske kroner, snakke med norsk kundeservice dersom du har spørsmål og selvfølgelig surfe inne på en norsk nettside. Finn et norsk oddsselskap i dag og kom i gang ved å motta en bonus.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Vintersport er stort i Norge

Ved å se på utvalget av vintersport vil du ganske raskt merke om det er en ekte norsk bookmaker. I Norge er interessen for langrenn, hopp og annen skisport veldig stor og det er mye å oppdage for deg som spiller hos norske spillselskaper. Norsk betting består i stor grad av odds på vintersport.

Følg de norske stjernene i jakten på gullmedaljene. Både under VM og OL er det som regel ekstra gode odds og mange kampanjer å oppdage for deg som spiller. Dette gir deg veldig gode odds å ta del i under disse store mesterskapene.

Fotball er fortsatt størst når det kommer til betting

Men selv om det er vinteridretter som er idrettene der Norge oppnår størst suksess, er det fotballen som er nummer 1 når det kommer til betting. Den beste ligaen i Norge heter Eliteserien men pleide å hete Tippeligan og det er gode odds å oppdage hos norske bookmakere i ligaen. Rosenborg er laget som har vunnet flest serietitler med sine 26 stykker.

Men det er Premier League som er størst uansett. Den britiske ligaen har interessert nordmenn i generasjoner og gjør det fortsatt. Martin Ødegaard spiller for eksempel for Arsenal og Joshua King har laget mange sesonger. I tillegg har Ole Gunnar Solskjær vært trener i Manchester United og spilt der i mange sesonger også.

Men det er også stor interesse for de andre norske stjernene som Erling Braut Haaland som spiller i Borussia Dortmund. Derfor er betting på Bundesliga, men også andre europeiske toppligaer som La Liga, Serie A og Ligue 1 også populært blant norske spillere.

Norsk nettside og norsk valuta

Ved å velge norsk betting får du flere fordeler når du tipper. På den ene siden er oddsen tilpasset norske spillere. Men det er mange flere fordeler enn det. Norsk språk vil være tilgjengelig på nettsiden, noe som betyr at du forstår all teksten på nettsiden og unngår feil på grunn av språket. I tillegg vil du kunne gjøre innskudd og ta ut gevinster i norske kroner.

Skulle du ha et spørsmål om kundeservice, er det tilgjengelig på norsk fra norske spillselskaper. Du kan kontakte en person fra kundeservice og snakke norsk med vedkommende. Vanligvis er det live chat og e-post tilgjengelig, men noen har også telefon kundeservice.

Bonuser for norske spillere

I norsk betting finnes det også mange forskjellige typer oddsbonuser. Du kan få cashback dersom du skulle ha en dårlig uke og dermed få tilbake noe av tapene dine. Men det er også mulighet for å motta en velkomstbonus som ny kunde hvor spillselskapet matcher ditt første innskudd. Det kan for eksempel være en 100 % bonus opptil 1000 kroner.

Reload Bonus er også populært i norsk betting. Dette gir oddsselskapene deg til å fortsette å sette inn penger og med reload-bonusen får du mer penger å spille for på hvert innskudd. Bare sørg for å lese gjennom omsetningskravene og minimumoddsene slik at du kjenner alle vilkårene og betingelsene.