Gode spillselskaper på nettet

Det er i dag blitt mer og mer vanlig å spille på odds og å tippe online. Det finnes veldig mange tilbydere, og det er stor kamp om kundene. Derfor er det også mer lukrativt for den enkle spilleren å spille hos et spillselskap på nettet. Om man sammenlikner prisene og de utbetalingene som man får når man spiller hos en online sportsbook, med det som man som spiller får om man benytter seg av tilbudene til Norsk Tipping, så vil man meget raskt komme til den konklusjonen at monopolisten er i dyreste laget. Grunnene til dette er selvfølgelig flere. Det er for det første klart at en monopolist som Norsk Tipping kan tillate seg å være mindre effektiv, siden det ikke finnes noen direkte utfordring på det indre norske markedet for pengespill, om man ser bort fra de mange tilbudene fra online bettingsider.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

Men det finnes flere faktorer som påvirker prisene. Som et bettingselskap som er aktivt kun i Norge, må det hos norsk tipping også betales norske lønninger, som er blant de vanligste høye lønningene i verden. Dette slipper andre tilbydere av spill unna, siden de satser internasjonalt, og derfor også kun betaler lønninger som ligger på et vanlig internasjonalt nivå.

Deretter er Norsk Tipping også direkte og indirekte underlagt norsk skattetrykk, samtidig som selskapet må utbetale en andel av overskuddet til veldedige formål. Utenlandske sportsbooks er ikke belastet på det samme viset, eller på det samme nivået, selv om disse også bidrar til å sponse forskjellige former for turneringer og diverse idrettsarrangement.

Nettets beste odds

Om man er på jakt etter de gunstigste betingelsene for å spille så er det som følge av de over nevnte faktorene klart at man velger å spille på nettet. Utbetalingene er større, og utbetalingsraten, det vil si den prosenten av spilte penger som går tilbake til spillerne, er høyere. Det er ikke dermed sagt at man automatisk får den beste oddsen om man går på nettet for å spille. Om man går til den første og beste siden som man finner, så kan man gjerne ende med at man ikke har funnet de beste betingelsene. Det er derfor lurt å sammenlikne forskjellige tilbydere, for å se hvilken odds de tilbyr på det enkelte arrangementet, eller oddsen det enkelte resultatet som man ønsker å spille om. Ofte vil man her kunne finne avvik på opptil 50 %, de gode sidene imellom, så det lønner seg å sjekke hos flere.

Sportsbook spill på nettet

Sportsbook er ganske enkelt sportsspill online, der du kan satse penger på utøverne og lagene. Nettet har åpnet utrolige muligheter for alle som liker sportsspill, for nå kan du satse penger på mange ulike idretter, verden over. Du finner selvsagt alle de store, europeiske fotballigaene, og du finner idretter der nordmenn gjør det bra, som vintersport. Du kan også satse penger på ishockey, friidrett, golf og dart, bare for å nevne noe.

Oddsspill i ulike varianter

Oddsspill handler ikke bare om å gjette vinneren. Noen ganger kan du satse penger på andre ting, for eksempel på hvem som får første straffespark i en fotballkamp, eller hvilket lag som skårer første mål. På denne måten er det mulig å gjøre mange ulike innsatser på samme kamp. Og du kan selvsagt vinne disse innsatsene selv om du ikke gjetter på riktig vinner av kampen. Dermed gir du seg selv flere vinnersjanser på en gang.

Sikre deg bonuspenger

Med en bonus kan du øke spillbudsjettet ditt betraktelig. Ja, det er vilkår knyttet til bonuser, som regel i form av et omsetningskrav. Men omsetningskravene for sportsspill er vanligvis ganske rimelige, sammenlignet med kravene som gjelder for kasinobonuser. Velkomstbonuser gjelder bare for nyregistrerte spillere, men lojale spillere kan ofte få ekstra innskuddsbonuser, eller gratis veddemål. Det er selvfølgelig viktig å lese bonusvilkårene før du takker ja til et tilbud.

Gode spillselskaper på nettet

Se sport live

I tillegg til at du kan satse penger på sport, kan du også se sport direkte. For mange av oddssidene tilbyr liveodds og livestreaming av idretter. Ofte kan du se kamper og idretter som ikke er så vanlige å vise på norsk TV. Livestreaming er også tilgjengelig på mobilen, hvis du har smarttelefon. Mobilen kan også brukes til å gjøre innsatser. Det gir deg adgang til sportsspill når som helst og hvor som helst, så lenge du har med deg mobilen.