Betting på e-sport på bettingselskap

Betting på e-sport har vokst enormt i popularitet i Norge, parallelt med e-sportens imponerende vekst globalt. Denne moderne formen for konkurranse inkluderer et bredt spekter av spill med alt fra lagbaserte skytespill til strategispill og sportsimuleringer. Med sin dynamiske natur og stadige utvikling tilbyr e-sport en unik og spennende arena for betting. Norske spillere kan nå plassere veddemål på sine favorittlag og spillere i store e-sportturneringer på norske bettingselskaper. Dette åpner for en ny dimensjon av spenning for fans da de kan støtte sine helter på skjermen samtidig som de engasjerer seg i spill. Med e-sportens vekst øker også bettingmulighetene og tiltrekker seg en ny generasjon av spillentusiaster.

BOOKMAKERE
FUNKSJONER
Bonus
VURDERING
SPILL NÅ
1
100% opptil 3000 NOK
2
100% opp till 2000 NOK
3
1000 NOK
4
100% opptil 2000 NOK
5
5 x 20 EUR gratisspill
6
100% opptil 5.000 kr

De mest populære e-sportene for betting

E-sport har utviklet seg til å bli et globalt fenomen, og i Norge vokser interessen for denne digitale sporten raskt. Spillere og fans samles for å følge med på profesjonelle konkurranser i et bredt spekter av spill. Her er noen av de mest populære e-sportene som tiltrekker seg oppmerksomhet fra både spillere og bettingentusiaster:

League of Legends (LoL)

League of Legends er et teambasert strategispill som er enormt populært. Spillet utfordrer lagene til å utvikle taktikker og samarbeide for å ødelegge motstanderens base. LoL-turneringer, som World Championship, tiltrekker seg millioner av seere og er store begivenheter i bettingverdenen.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

CS:GO er et førstepersons skytespill som setter to lag mot hverandre, terroristene og anti-terroristene. Med sin raske og spennende gameplay, er CS:GO en favoritt blant e-sportfans. Store turneringer som ESL og DreamHack genererer omfattende bettingaktivitet.

Dota 2

Dota 2 er et annet populært teambasert strategispill som tiltrekker seg spillere og bettingspillere. Spillet krever dyptgående strategisk planlegging og koordinasjon mellom lagmedlemmene. Dota 2’s International er kjent for sine store premiepotter og intense kamper.

Fortnite

Fortnite er et overlevelsesskytespill som har vunnet stor popularitet, spesielt blant yngre spillere. Med sitt unike battle royale-format, tilbyr Fortnite en annerledes og underholdende e-sportopplevelse. Spillets World Cup er et høydepunkt for både spillere og bettingentusiaster.

Overwatch

Overwatch er et teambasert skytespill som skiller seg ut med sine fargerike karakterer og varierte spillkart. Spillet krever at lagene jobber sammen for å nå ulike mål. Overwatch League er en av de fremste ligaene innen e-sport og gir spennende bettingmuligheter.

StarCraft II

StarCraft II, et realtidsstrategispill, har en lang historie i e-sport. Spillet krever rask beslutningstaking og effektiv ressursforvaltning. Selv om det ikke er like populært som før, har det fortsatt en lojal fanbase som følger og satser på konkurransene.

betting på e-sport

Mange markeder på e-sport

Betting på e-sport tilbyr et mangfold av spennende markeder, som speiler sportens varierte og dynamiske natur. Med e-sportens vekst har antallet tilgjengelige bettingmarkeder økt betraktelig, noe som gir spillere mange alternativer for å plassere sine veddemål. Her er noen av de vanligste markedene for betting på e-sport:

Vinner av kampen/turneringen

Dette er det mest grunnleggende markedet i e-sport betting. Spillere satser på hvem de tror vil vinne en bestemt kamp eller en hel turnering.

Map Vinner

I spill som CS:GO og LoL, kan man satse på hvilket lag som vil vinne en bestemt map (spillområde). Dette krever kunnskap om lagets prestasjon på spesifikke maps.

Over/under

Dette markedet fokuserer på statistikk, som antall drepte i et spill. Spillere satser på om en bestemt statistikk vil være over eller under en viss grense.

Handicap betting

Handicap betting brukes for å jevne ut oddsene når ett lag er storfavoritt. Det svakere laget får et virtuelt forsprang, noe som gjør veddemålet mer balansert.

Første kill

Spesielt populært i spill som Dota 2 og LoL. Spillere satser på hvilket lag som får det første drapet i kampen.

Rundevinner

I skytespill som CS:GO, kan spillere satse på hvem som vinner individuelle runder innenfor en kamp.

Spesifikke begivenheter

Dette kan inkludere alt fra første drap i Fortnite til første baron i LoL. Det er veddemål på bestemte hendelser som vil forekomme i løpet av en kamp.

Total antall runder

Spillere satser på det totale antallet runder som vil bli spilt i en kamp, vanligvis i skytespill.

Live betting og live stream

Live betting på e-sport tar spenningen til et nytt nivå, med muligheten til å satse på hendelser mens de utfolder seg i sanntid. Norske bookmakere tilbyr ofte live streaming av e-sportkamper, noe som gir spillerne en unik mulighet til å følge med på spillet og plassere veddemål basert på det de ser. Denne kombinasjonen av live betting og streaming gjør det mulig for spillere å ta informerte beslutninger og reagere umiddelbart på spillets gang. Med live streaming får man en bedre forståelse av lagene og spillerne, noe som kan være avgjørende for suksessfulle veddemål. Live betting på e-sport byr på en interaktiv og dynamisk bettingopplevelse, perfekt tilpasset den moderne sportsbettingentusiasten.

Oppsummering

Betting på e-sport vokser i popularitet i Norge, med et bredt utvalg av markeder og store turneringer som tiltrekker seg. Live betting og streaming gir en dynamisk opplevelse, mens spennende markeder som map vinner og første blod appellerer til ulike preferanser hos bettingspillere.