Få det beste ut av odds og liveodds

 

Mange som spiller på sport velger ofte å spille odds før idrettsbegivenheten starter, og deretter ta et nytt spill til liveodds underveis. Dette kan være bra for spenningen og engasjementet underveis. Det kan også være bra for lommeboken om begge veddemålene lykkes. Det mange kanskje ikke tenker over er at dette også kan kombineres for å redusere et sannsynlig tap.

Husk å rekke spillefristen

De fleste som skal plassere et bet eller to på en idrettsbegivenhet husker å gjøre det før begivenheten starter. Om man blir for sen er det kun mulig å spille på den konkrete hendelen til liveodds. Da mister man samtidig en mulighet som man får med liveodds om man også hadde spilt til såkalte vanlige odds før det hele startet. Dermed blir man helt og holdent avhengig av at det hele ender slik som man spiller om man ikke skal tape innsatsen. Kan man kombinere dette har man to muligheter. Det er mer engasjement underveis og større gevinst om lykken står en bi om man spiller på det samme utfallet på både odds og liveodds. Og desto større tap om man ikke skulle lykkes med veddemålene.

Bruk liveodds til å redusere tapet

Alternativ to er det som ikke alle vet om, at liveodds er en ypperlig anledning til å vedde mot det opprinnelige spillet og dermed redusere et sannsynlig tap ved å plassere et motsatt veddemål på liveodds mens det hele pågår. Et eksempel fra fotballens verden illustrerer dette på en enkel måte. Om man ser for seg en kamp mellom Liverpool og Huddersfield i Premier League, så vil Liverpool være soleklar favoritt hos bookmakerne til å vinne denne kampen. Har man spilt på odds før kampen starter vil det være til lave betingelser på Liverpool-seier. Imidlertid kan selv storfavoritter ha en dårlig dag, eller underdogen overpresterer.
Har man satset en tusenlapp på Liverpool-seier, men kampen går sin gang uten at de klarer å score mål, vil sannsynligheten for at man taper de 1000 kronene bli bare større og større etter hvert som kampen skrider frem. For å redusere tapet kan det da være lurt å slenge inn et veddemål på Huddersfield eller uavgjort til liveodds. Der blir nok betingelsene lavere og lavere etter hvert som det er mer sannsynlig at Liverpool ikke kommer til å vinne kampen, men selv om man ikke går i pluss totalt sett så reduserer man i alle fall tapet ved å spille imot det opprinnelige spillet på vanlige odds.

comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 5000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 4.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 2 000 kr oddsbonus + 50 kroner gratis

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 200% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

Bettingselskaper på nett   Gode spillselskaper på nettet   Fotball VM
free hit counter