Prøv lykken med et gratisspill

 

Er det noe de som spiller på sport setter pris på, så er det gode tilbud. Det kan være et risikofritt spill, en bonus av et eller annet slag eller et gratisspill. Spesielt det siste blir bare mer og mer populært hos spillerne og samtidig et hyppig brukt virkemiddel hos bettingselskapene.

Få et gratisspill ved flere anledninger

Et gratisspill er enkelt og greit et spill på sport som man får gratis. Det er mange måter å få et gratisspill på. Det gis til både nye og etablerte spillere. Første gangen man registrerer seg hos et bettingselskap får man som oftest tilbud om en belønning. Dette kan være i form av ett til to gratisspill til en verdi på 50 til 100 kroner hver. Enten ved en fullverdig registrering eller når man setter inn penger for første gang.
Eller man kan få det som et personlig tilbud fra bookmakeren om man har vært litt rolig på bettingfronten i det siste. Da er det rett og slett et virkemiddel for å få reaktivert spilleren igjen. Gratisspill kan også deles ut i forbindelse med generelle kampanjer, enten som en av mange premier eller som belønning for at man spiller på et konkret idrettsevenement. Uansett hvordan man får tilbud om gratisspill så er det bare å takke og bukke siden det gir ekstra vinnermuligheter på sportspill.

Økt vinnersjanse uansett omsetningskrav og andre betingelser

Som oftest kommer gratisspill med betingelser som spill til minsteodds og et minimum antall ganger det skal spilles for verdien av spillet. Likevel er det ikke alltid at det stilles betingelser og da er faktisk gratisspillet helt gratis. Har man da fått et gratisspill til 50 kroner ved registrering kan man helt uten personlig risiko test ut sportsbetting på bookmakerens regning, og det man vinner beholder man uansett. Andre ganger stilles det krav til omsetning, eller i alle fall spill til minimumsodds. Er omsetningskravet på 1 gang til minsteodds på 1,50 betyr det kort og greit at man må prøve lykken en gang til denne oddsen. Da er sjansen stor for at man beholder det man vinner. Er for eksempel omsetningskravet på 4 ganger til minsteodds på1,50 er sjansen større for at deler av eller hele gevinsten vunnet med gratisspillet blir borte, men det er også en god sjanse for at man beholder den. Derfor skal man uansett takke ja til gratisspill siden det gir flere vinnermuligheter og dermed sjanser til å sitte igjen med gevinster.


comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 5000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 4.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 2 000 kr oddsbonus + 50 kroner gratis

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 200% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

Bettingselskaper på nett   Gode spillselskaper på nettet   Fotball VM
free hit counter