Forskjellige nivåer for lagene som deltar i Verdensmesterskapet i Fotball

 


FIFA opererer med forskjellige nivåer for lagene som deltar i Verdensmesterskapet i fotball. Denne rangeringen har sin bakgrunn i de faktorene som de forskjellige deltakerlandene har oppnådd i løpet av kvalifiseringsrundene til VM, så vel som hvordan lagene historisk har prestert i løpet av de siste årene. Lag som har klart å vinne Europamesterskapet i det siste, slik som Portugal, vil derfor selvfølgelig rangeres på øverste nivå, mens lag som har prestert ustødig havner lenger nede på listen.

På øverste nivå havner de virkelig gode lagene som Russland, Tyskland, Portugal, Argentina, Brasil, Belgia, Frankrike og Polen. Disse lagene har virkelig prestert bra i det siste, og det kan forventes at de vil fortsette å gjøre dette også under det kommende VM. Med andre ord kan du her forvente ganske lave odds.

Hva er den praktiske grunnen for rangeringen i forskjellige nivåer
Grunnen til rangeringen i forskjellige nivåer har sine logiske årsaker. Det er ikke noe som offentliggjøres bare for at vi skal kunne peke og gjøre narr av dem som ikke er så veldig gode i fotball. Målet er et slags rettferdig kompromiss, hvor man vil unngå at alle de sterkeste fotballagene ved en tilfeldighet havner i en gruppe for seg, eller at et sterkt lag havner i en gruppe omgitt av bare meget svake motstandere. På sitt vis skaper dette også en viss forutsigbarhet.

Hva blir så resultatet av rangeringen
Rangeringen er viktig for hvordan trekningen for gruppespillene i Verdensmesterskapet i fotball finner sted. Det finnes fire nivåer i rangeringen. Hvert nivå har syv lag som anses som relativt jevngode. Under trekningen hadde man på dette viset 4 forskjellige tombolaer, en for hvert nivå, og en ball ble trukket fra hver tombola for hvert nivå, til så en samlet gruppe var blitt til, og man kunne gå videre til neste gruppe.

FIFA har egne nivåer på de forskjellige landslagene som deltar i Fotball-VM, noe som det er lurt å legge merke til om du skal spille på odds for kampene i Russland. Dette fører til at hver gruppe, allerede i utgangspunktet har en klar favoritt før noen kamper har funnet sted. Dette ødelegger litt av den klassiske moroa med cup, hvor egentlig alt skal kunne skje. De klare favorittene ifølge FIFA er uansett Tyskland, Russland, Frankrike, Portugal, Argentina, som lederen fra Sør-Amerika, sammen med fotballgiganten Brasil. På grunn av plassmangel er også Polen og Belgia rangerte på nivå en.


comeon

ComeOn oddsbonus 100% opp til 5000 kr.

Besøk ComeOn ..

betsafelogga

Betsafe tilbyr 100% opptil 4.000 kr i velkomstbonus

Besøk Betsafe ...

mobilbetlogo

Mobilbet har satset stort på mobilbetting, men spilles også enkelt på din pc eller Mac. Nye spillere hos Mobilbet får opptil 2 000 kr oddsbonus + 50 kroner gratis

Besøk Mobilbet...

nordicbet

NordicBet - 100% odds bonus opptil 4 000 kr
50% av bonusbeløpet må spilles og omsettes via mobil.

Besøk NordicBet ...

betssonthumb (2)

Betsson tilbyr 100% oddsbonus opp til 5000 kr

Besøk Betsson ...

888small

888sport: Velkomstbonus på 100 % opp til 1000 KR

Besøk 888sport ...

unibetthumb

Unibet Odds Bonus 200% inntil 1000kr

Besøk Unibet ...

expektthumb

Expekt Velkomsttilbud 100% innskuddsbonus, opp til 1000 kr

Besøk Expekt ...

betwaythumb

Betway Velkomsttilbud 100% Bonus opp til 1000 kr

Besøk Betway ...

Bettingselskaper på nett   Gode spillselskaper på nettet   Fotball VM
free hit counter